Topovi na gradskom vrtu

Nakon tri godine provedene na stadionu Kraj Drave uz naše dugogodišnje prijatelje iz NK Elektre, Osijek Cannonsi imaju novi dom. Bilo bi bolje to nazvati novi-stari dom, jer se vraćaju svega stotinjak metara od mjesta gdje je sve počelo. Naime, od 1.9. ove godine, Topovi će trenirati i natjecati se na stadionu Gradski vrt.

Kako je NK Osijek preselio na modernu Opus arenu, u suradnji s gradom Osijekom, Športskim objektima i Zajednicom osječkog sporta, Topovi će biti jedan od kolektiva koji će nastaviti sportsku priču na kultnom Gradskom vrtu. Može se reći da je simbolično napravljen puni krug, jer je stari Speedway, na kojem je počela priča Topova prije više od desetljeća, bivši pomoćni teren tik do Gradskog vrta.

Ovo je samo još jedan pokazatelj da je priča o američkom nogometu u Osijeku shvaćena ozbiljno i prepoznata kao nešto pozitivno s dodatnom tendencijom rasta kako na sportskom planu, tako i u pogledu lokalne zajednice.

Sve naše dosadašnje prijatelje i navijače pozivamo da nas prate kao i dosad, a nadamo se da će s novom lokacijom doći i novi.