Izborna skupština: Razvoj za budućnost

Kraj ljeta povećava aktivnost u našem klubu. Međutim, neke aktivnosti članova bitnije su od drugih jer izravno određuju budućnost „Topova“ s Drave. Izborna skupština održana u prostorijama Edukosa na Gajevom trgu u subotu 21.08.2021. jedna je od takvih – sudbonosnih aktivnosti.

Kako je bilo i za očekivati vodeću funkciju u klubu, onu predsjedničku, zadržao je Marin Ljubas. Izmjene su se međutim dogodile na funkcijama dopredsjednika i tajnika. Tako je na mjesto dopredsjednika izabran Borna Skala, a na mjesto tajnika Leon Čeferin.

Osvrćući se na netom završeni mandat novi stari predsjednik je istaknuo svoje zadovoljstvo.

„Vjerujem da smo uspjeli napraviti neke ključne poteze i financijske i infrastrukturne prirode, ali ne možemo i ne smijemo stati na tome.“

marin ljubas

Izabrano vodstvo kluba zahvalilo je svim članovima na ukazanom povjerenju i naglasilo kako ulaganjem još više truda planiraju realizirati predstojeće planove, što će rezultirati pozitivnim promjenama. Razvojem i popularizacijom američkog nogometa žele osigurati budućnost „Topova“, a izazova se ne boje.

Valja istaknuti kako su ostale točke na dnevnom redu bile podnošenje financijskog i izvješća o radu kluba za protekle četiri godine, kao i prezentacija operativnog plana rada novog predsjedništva kluba.