Prvi trening u sezoni 2021./2022.

Spuštanje žive u termometru olakšat će život svima, a pogotovo će koristiti igračima našeg kluba. Prvim treningom, održanim u subotu 21. kolovoza 2021. na terenima NK Elektre, službeno je završila ljetna stanka osječkih Topova.

Trenerski tim s Marinom Ljubasom na čelu provjerio je formu 14 igrača. O prvom treningu izjavio je sljedeće:

Očekivano, nismo kompletirani. Nedostaju igrači  na sezonskim poslovima ili ljetovanjima. Vjerujem da će se kroz koji tjedan vratiti svi stožerni igrači, te da će uz nove članove koje očekujemo kroz naredni period povećati konkurenciju u timu i učiniti sve boljima. U planu i trenažnom programu je ponavljanje osnovnih vježbi i brušenje tehničkih detalja kako bi uskladili nove dečke i poboljšali starije.

Marin ljubas

Očekivanja od predstojeće sezone su velika, s obzirom na to da su Cannonsi prethodnu sezonu ostali pred vratima doigravanja. Da isti film ne žele gledati i ove sezone ekipa je dala do znanja zalaganjem već na prvom ovosezonskom treningu. Kapetan Pavo Lukač je suigračima bio zadovoljan.

Vratili smo se treninzima i nastavili tamo gdje smo stali prije početka ljetne pauze. Članovi kluba su dovoljno odmarali i jedva su čekali da se vrate treninzima što se vidi po energičnoj atmosferi na treningu. Podupiremo i motiviramo jedni druge da izvučemo ono najbolje.

pavo lukač