OTVOREN UPIS NOVIH ČLANOVA

Nakon ljetne stanke, klub američkog nogometa Topovi Osijek nastavljaju sa svojim aktivnostima.

Iako su treninzi počeli i traju već 4 tjedna, ovo je najbolja prilika za pridruživanje u klub svih onih koji su imali želje probati neki novi sport totalno drugačiji od drugih.
Američki nogomet je već poznat kao atraktivan, dinamičan i brz sport gdje do izražaja ne dolaze samo fizičke karakteristike već i taktičko-tehničke sposobnosti igrača i trenera.
Poznata je razlika inačica američkog nogometa, tackle i flag, a sve to možete isprobati i naučiti na treninzima Cannonsa koji traju od 2009. godine.

Pripreme za sezonu 2023. počinju i prvi korak je vraćanje u optimalnu kondicijsku spremu igrača, ponavljanje osnovnih tehničkih vježbi i uvježbavanje akcija za nadolazeći period koji će svakako biti zanimljiv, počevši već od studenog mjeseca.

Treninzi se trenutno održavaju u dvorani Osnovne škole Sarvaš (prijevoz osiguran) ponedjeljkom i srijedom od 19:00h do 20:30, te subotom na NK Elektri od 10:00h do 12:00h.
Od opreme je najbitnija sportska obuća i odjeća te želja za radom i dobrim društvom, a klub je omogućio prvi mjesec besplatnog treniranja za sve zainteresirane.

U klub se primaju dečki od 13 godina u kategoriju juniora, te stariji od 18 godina u kategoriju seniora, bez obzira jesu li trenirali do sada sportove ili ne.

Sve dodatne informacije se mogu dobiti na kontakt obrascu, inboxu na svim društvenim mrežama te kontakt brojevima.

POSTANI I TI DIO TIMA!