Svi na Park Mladeži

Slijedi vrlo uzbudljiv vikend u Splitu. U sklopu 3. kola Hrvatske Flag Football Lige, odnosno kronološki ukupno 5. turnir u sezoni, sve ovosezonske ekipe očekuje gostovanje u Splitu na Parku Mladeži nogometnog kluba Split.

U prva dva kola Cannonsi su snage odmjerili sa Bjelovar Greenhornsima i Zagreb Patriotsima, gdje su od Patriotsa izgubili oba puta, dok su sa Bjelovarčanima jednu remizirali a drugu utakmicu pobjedili. Ukupna tablica nakon 2 puna odigrana kola pokazuje da su Zagrepčani zasjeli na prvo mjesto sa 4 pobjede, a slijede ih Split i Dubrovnik sa 3 pobjede i 1 izgubljenom utakmicom (u međusobnom omjeru svatko je uzeo po jednu pobjedu). Na četvrtom mjestu koje još vodi na Finalni turnir su Topovi, a iza leđa im pušu Greenhornsi i Karlovac Dukesi.

Kako je i logično, preostalih 6 utakmica Topovi trebaju odigrati sa timovima kojima nisu još igrali, a to su Split Sea wolvesi, Dubrovnik Sharksi i Karlovac Dukesi. Upravo prvi ‘set’ utakmica s tim timovima čekaju Osječane na Parku Mladeži i tu će se tražiti dokazivanje i približavanje Finalnom turniru. Iako Topovi dolaze u nešto manjem sastavu zbog ozljeda, neće se u tome tražiti alibi i ambicije ostaju usmjerene prema cilju – ‘Final Four’ turniru.